Γενικά
ΣΕΓΑΣ: Γοργά στη νέα εποχή

ΣΕΓΑΣ: Γοργά στη νέα εποχή

ΣΕΓΑΣ: Γοργά στη νέα εποχή – O Στέφανος Ματάκης, Τεχνικός Υπεύθυνος Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων ΣΕΓΑΣ, μίλησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ σε συνθήκες… ΝΒΑ, το όραμα του Βασίλη Σεβαστη που γίνεται πραγματικότητα και τη νέα φουρνιά αθλητών στίβου θα εκπλήξει. Αποδίδει καρπούς το σχέδιο Κεντέρη και […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Γοργά στη νέα εποχή – O Στέφανος Ματάκης, Τεχνικός Υπεύθυνος Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων ΣΕΓΑΣ, μίλησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ σε συνθήκες… ΝΒΑ, το όραμα του Βασίλη Σεβαστη που γίνεται πραγματικότητα και τη νέα φουρνιά αθλητών στίβου θα εκπλήξει.

Αποδίδει καρπούς το σχέδιο Κεντέρη και πώς αντιμετωπίζονται τα πολλά προβλήματα του Στίβου. Γιατί μόνο ένας τρόπος αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων του Στίβου υπάρχει και αυτόν τον ξέρουν οι άνθρωποι που αγαπάνε τον Στίβο.

Προετοιμασία για το πρωτάθλημα κλειστού χωρίς χώρο κλειστού στίβου; Και όμως ναι, την ώρα που ο ελληνικός στίβος βρίσκεται χωρίς στάδιο για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Αττική.

Η στήριξη από την Ομοσπονδία και τη διοίκηση της Σοφίας Σακοράφα και το σύστημα scouting που οργάνωσε ο Κώστας Κεντέρης αποδίδουν καρπούς.

Η συζήτηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με τον Στέφανο Ματάκη περιλάμβανε σχεδόν τα πάντα.

Έπεσε φως στα θετικά και τα αρνητικά του Στίβου σήμερα ενώ στο τέλος η αίσθηση ήταν πως κάτι καλό συμβαίνει στον ελληνικό στίβο.

Οι ένδοξες μέρες του παρελθόντος είναι ξανά κοντά.

Το όραμα του Βασίλη Σεβαστή γίνεται πραγματικότητα από τους ανθρώπους που κλήθηκαν να συνεχίσουν το έργο του.

Δείτε την συνέντευξη του Στέφανου Ματάκη στο sportime.gr

ΣΕΓΑΣ: Γοργά στη νέα εποχή

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Κώστας Πετρόπουλος

Κώστας Πετρόπουλος

Κώστας Πετρόπουλος - Αρθρογραφία