Γενικά
Στη διάρκεια της ομιλίας της για τον απολογισμό, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αναφέρθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Σακοράφα: «Πληρέστερο χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ χάρη στον Κώστα Κεντέρη και τον Σωτήρη Κυρανάκο»

Η Σοφία Σακοράφα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εξασφαλίστηκαν 20 απινιδωτές που θα παραλάβουν 17 οι ΕΑΣ και 3 τα κέντρα υψηλού αθλητισμού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στη διάρκεια της ομιλίας της για τον απολογισμό, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αναφέρθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Έκανε ειδική μνεία στον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Κεντέρη και τον γενικό διευθυντή Σωτήρη Κυρανάκο.

«Η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να έχει καθαρές και έντιμες σχέσεις με τους χορηγούς, παλιούς και νέους. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το πληρέστερο χορηγικό πρόγραμμα που είχε ποτέ ο ΣΕΓΑΣ. Θέλω να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους που το ανέλαβαν και το συνεχίζουν με την ίδια ζέση. Τον αντιπρόεδρο Κώστα Κεντέρη και τον γενικό διευθυντή Σωτήρη Κυρανάκο. Χάρη στις ενέργειές τους ο ΣΕΓΑΣ απέκτησε 5 Μεγάλους Χορηγούς, 7 Επίσημους Χορηγούς και 7 Υποστηρικτές. Είτε αφορά χρήματα, είτε είδος, είτε και τα δύο μαζί. Περίπου 1,5 εκατ. μετρητά στην Ομοσπονδία, 1,1 εκατ. σε αξία προϊόντων και υπηρεσιών και περίπου 850.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών από την Περιφέρεια. Σχεδιάζουμε πριν από το Πάσχα να υπάρχει αναφορά και στους χορηγούς που δεν έχουν ανακοινωθεί. Αλλά λυπάμαι γιατί κάποια μέλη του Δ.Σ. επέλεξαν να είναι αρνητικοί ή να απέχουν από το χορηγικό πρόγραμμα.

Θέλω επίσης, να σημειώσω ότι με την Stoiximan πετύχαμε μια εφάπαξ χορηγία. 20 απινιδωτές από 1.600 ευρώ έκαστος. Οι 17 θα παραλάβουν οι ΕΑΣ και θα ήθελα οι εκπρόσωποι των ΕΑΣ να τις πάρουν μαζί τους όταν φύγουν. Και 3 στα κέντρα υψηλού αθλητισμού του ΟΑΚΑ, του Αγίου Κοσμά και στο Καυτανζόγλειο. Τέλος, προχωρήσαμε στη ψηφιοποίηση του Μητρώου Αθλητών».

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία