Επικαιρότητα
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την ημερίδα. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Σακοράφα: Καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριές μας

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την ημερίδα. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες. Η πρώτη επίσημη αγωνιστική δράση άνοιξε ουσιαστικά το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές έκαναν πρεμιέρα και άλλοι συνέχισαν τους αγώνες τους. Προερχόμενοι από μίτινγκ στο εξωτερικό ή στις ημερίδες […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την ημερίδα. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική δράση άνοιξε ουσιαστικά το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές έκαναν πρεμιέρα και άλλοι συνέχισαν τους αγώνες τους. Προερχόμενοι από μίτινγκ στο εξωτερικό ή στις ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Άγιο Κοσμά.

Στο πρωινό πρόγραμμα παρούσα ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Είχε την ευκαιρία να δει τις προσπάθειες των αθλητών και να συνομιλήσει με προπονητές κ.α.

Μαζί και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Γιατρουδάκης. Την προηγούμενη ημέρα είχαν επισκεφθεί την εγκατάσταση του ΣΕΦ για να δουν τις εργασίες εν όψει των αγώνων.

«Είναι πολύ ωραίο να ξεκινούν οι αγώνες και να βλέπεις την επιθυμία αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν σε αυτούς. Οι ημερίδες στο ΣΕΦ είναι η ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές και τους αθλήτριες μας να προετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουν ξεπεραστεί τα θέματα με τις εγκαταστάσεις και να έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε περισσότερους αγώνες στον κλειστό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες, εμείς στο διοικητικό συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια τους», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία