Δρόμοι
Run Greece: Η διοργάνωση της Αλεξανδρούπολης δίπλα στους πυρόπληκτους του Έβρου

Run Greece: Η διοργάνωση της Αλεξανδρούπολης δίπλα στους πυρόπληκτους του Έβρου

Τα έσοδα του Run Greece Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, θα διατεθούν εξολοκλήρου στους συνανθρώπους μας

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Run Greece: Η διοργάνωση στην Αλεξανδρούπολη τρέχει φέτος για τους πυρόπληκτους του Έβρου.

Τα έσοδα του αγώνα, ο οποίος θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, θα διατεθούν εξολοκλήρου στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου μήνα.

Την απόφαση αυτή έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στην τελευταία του συνεδρίαση και βρήκε ήδη ανταπόκριση από δρομείς σε όλη τη χώρα.

Το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι ήδη πολύ μεγάλο και αναμένεται η διοργάνωση της Αλεξανδρούπολης να εξελιχθεί σε μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς Run Greece θα γίνει την Κυριακή (17/9) στην Καστοριά, ενώ στις 24 του μήνα, μαζί με την Αλεξανδρούπολη, θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Πάτρας.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία