Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.

Πρόκριση στον τελικό του NCAA η Δεληγιάννη στα 800μ. με ατομικό ρεκόρ- Ατομικό και η Παπακώστα στο ύψος

Η Έλλη Δεληγιάννη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και προκρίθηκε στους τελικούς του NCAA που θα γίνουν στο Γιουτζίν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στις ΗΠΑ η Έλλη Δεληγιάννη. Πήρε την πρόκριση στον τελικό του NCAA στα 800μ. με ατομικό ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους προκριματικούς για τη Δύση που διεξάγονται στο Φέιτβιλ του Αρκάνσας πήρε την 11η θέση στα 800μ. τερματίζοντας σε 2.03.47. Ήταν στην 12άδα που πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς του Κολεγιακού Πρωταθλήματος που θα γίνουν τον άλλο μήνα στο Γιουτζίν. Η αθλήτρια του Στάνφορντ πέτυχε και ατομικό ρεκόρ, καθώς είχε 2.03.48 από φέτος στις 14 Μαΐου στο Γιουτζίν. Η 19χρονη ήταν 4η στην πρώτη από τις τρεις προημιτελικές σειρές που έγιναν και πέρασε με χρόνο. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η νεαρή ήταν 10η στις προκριματικές σειρές που είχαν προηγηθεί με 2.05.86. Η Δεληγιάννη είναι η τρίτη ελληνική συμμετοχή στα τελικά του NCAA μετά τον Κώστα Ζάλτο στη σφυροβολία και τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη στο δέκαθλο.

Καλή εμφάνιση έκανε και η Σάντη Πακακώστα στο ύψος στον προκριματικό του NCAA για την Ανατολή που γίνεται στο Μπλούμιγκτον στην Ιντιάνα. Πέρασε το 1,81μ. στο ύψος και πέτυχε ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 1,79μ. από πέρσι σε αγώνα στην Ατλάντα. Μάλιστα, είναι απόλυτο ρεκόρ της, αφού είχε 1,80μ. στον κλειστό από φέτος σε αγώνα στο Νάσβιλ. Η άλτρια του Τζόρτζια Τεκ πέρασε με την πρώτη το 1,66μ. και το 1,71μ., με τη δεύτερη το 1,76μ. και με την τρίτη το 1,81μ., ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,84μ. Ένα ύψος που έγινε την πρόκριση για τον τελικό. Στον τελικό του NCAA πέρασε η Κύπρια Έλενα Κουλιτσένκο του Τζόρτζια με 1,84μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία