Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Επί ιταλικού εδάφους αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο στη σεζόν στα 100 μέτρα ο Μαρσέλ Τζέικομπς. Ο ολυμπιονίκης τρέχει την Τετάρτη στη Σαβόνα.

Πρεμιέρα του ολυμπιονίκη Μαρσέλ Τζέικομπς στα 100μ. την Τετάρτη στη Σαβόνα

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς ήταν να κάνει ντεμπούτο στο μίτινγκ στο Ναϊρόμπι, αλλά έπαθε δηλητηρίαση και δεν αγωνίστηκε.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Επί ιταλικού εδάφους αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο στη σεζόν στα 100 μέτρα ο Μαρσέλ Τζέικομπς. Ο ολυμπιονίκης τρέχει την Τετάρτη στη Σαβόνα.

Ο κορυφαίος σπρίντερ άλλαξε απόφαση και ενώ αρχικά θα αγωνίζονταν στα 200μ. στο ιταλικό μίτινγκ, θα μπει στο κατοστάρι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 60μ. τον περασμένο Μάρτιο στο Βελιγράδι (φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras) ήταν να ξεκινήσει στο Ναϊρόμπι. Στο μίτινγκ Κιπ Κέινο έπαθε μια δηλητηρίαση και έχασε τον αγώνα.

Ο 27χρονος, που έχει ατομικό ρεκόρ 9.80 θα αντιμετωπίσει τους συμπατριώτες του Εσεόνα Ντεσάλου και Λορέντσο Πάτα. Επίσης, και τον Γάλλο πρώην πρωταθλητή Ευρώπης Τζίμι Βικό. Καλή αναμένεται και η σφαιροβολία στο μίτινγκ, που είναι κατηγορίας WACT Challenger, με τους Ιταλούς Ζάνε Γουέιρ και Νικ Πόντσιο, τον Γερμανό Ντέιβιντ Στορλ και τον Βόσνιο Μεσούντ Πεζέρ.

Εν τω μεταξύ ο Τζέικομπς ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του Diamond League στο Όσλο στις 16 Ιουνίου. Θα τρέξει 100μ. και ανάμεσα στους σπρίντερ που έχουν ακόμη ανακοινωθεί είναι ο Νοτιοαφρικανός Ακάνι Σιμπίνε και ο Γκανέζος Μπέντζαμιν Αζαμάτι.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία