Γενικά
Portarathlon: Στις 17 και 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο!

Portarathlon: Στις 17 και 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο!

Το 5ο Portarathlon είναι αρκετά κοντά, αφού έρχεται στη Νάξο στα μέσα Μαΐου!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στις 17 και 18 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί τελικά το 5ο Portarathlon στη Νάξο, δηλαδή την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η αλλαγή κρίθηκε ως επιβεβλημένη καθώς η χώρα έχει μπει σε προεκλογική περίοδο και κάθε Κυριακή μετά το Πάσχα θεωρείται εν δυνάμει υποψήφια για ημέρα εκλογών.

Ο ορισμός του αγώνα μεσοβδόμαδα θα δώσει την μεγάλη ευκαιρία στα σχολεία της Νάξου να φέρουν τα παιδιά τους στο στάδιο ώστε να δουν από κοντά αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου να αγωνίζονται σε μία διεθνή διοργάνωση.

Η αναβάθμιση του meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου δημιουργεί κάποιες υποχρεώσεις  εκ μέρους των διοργανωτών, μεταξύ αυτών απαγορεύεται η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα δύο μήνες πριν την διοργάνωση.

Ο αγώνας έχει ήδη λάβει την έγκριση του ΣΕΓΑΣ και πριν δύο ημέρες ξεκίνησε ήδη επίσημα και η εγγραφή αθλητών.

Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες στο email της διοργάνωσης έχουν φτάσει περισσότερες από 20 δηλώσεις από αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά ακόμα και από την Αυστραλία, τον Καναδά και την Βραζιλία.

Πλέον το meeting έχει καταξιωθεί στην διεθνή αθλητική κοινότητα του στίβου και οι αθλητές των συνθέτων θεωρούν τιμή τους να αγωνιστούν σε αυτό.

Ο αγώνας διεξάγεται και φέτος από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με την υποστήριξη του Δήμου Νάξου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το στοίχημα των συμμετοχών έχει ήδη κερδηθεί, μένει οι διοργανωτές να βγουν νικητές και στο στοίχημα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, καθώς ο πήχης έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης - Αρθρογραφία