Δέκαθλο
Portarathlon: Οι δυνατοί των συνθέτων δίνουν ραντεβού στη Νάξο

Portarathlon: Οι δυνατοί των συνθέτων δίνουν ραντεβού στη Νάξο

Στις 17 και 18 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στη Νάξο θα φιλοξενηθεί το 5o Διεθνές Meeting Συνθέτων Αγωνισμάτων Portarathlon, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Κυκλάδες.

Το Portarathlon, Έπταθλο Γυναικών και Δέκαθλο Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου, με αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες και από την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά στο meeting της Νάξου θα εμφανιστούν αθλητές και αθλήτριες από την Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Γαλλία και την Πολωνία το οποίο αποδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση του διεθνούς meeting, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που υποστηρίζεται ενεργά από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Όσοι βρεθούν λοιπόν στην Νάξο το διήμερο 17 & 18 Μαΐου θα απολαύσουν το θέαμα που θα τους προσφέρει ο αγώνας σπουδαίων αθλητών και το φανταστικό φυσικό “σκηνικό” του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Ο απίστευτος κύριος Κρούζερ και το ρεκόρ των ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες!

Νίκη για την Σάντι Παπακώστα στις ΗΠΑ με 1,82

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος