Γενικά
Το πρώτο κλιμάκιο της ελληνικής αποστολής αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Ρουμανία. Η Εθνική ομάδα μετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Πέταξε για Ρουμανία το πρώτο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το πρώτο κλιμάκιο της ελληνικής αποστολής αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Ρουμανία. Η Εθνική ομάδα μετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκρουπ συγκεντρώθηκε περίπου στις 06:15 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 08:15. Οι αθλητές με τους προπονητές τους και τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, «πέταξαν» από την Αθήνα για το Βουκουρέστι. Στη συνέχεια θα μεταβούν οδικώς στην Κραϊόβα, όπου το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι Βαλκανικοί Αγώνες.

Στην πρώτη πτήση ταξίδεψαν οι αθλητές και αθλήτριες: Ελευθερία Χριστογεώργου, Αναστασία Μαρινάκου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Σταματία Σκαρβέλη, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Νίκος Εμπέογλου, Ιάσονας Θανόπουλος, Γιώργος Σταμούλης, Πέτρος Χατζίου, Δημήτρης Λεβαντίνος, Ανδρέας Πανταζής, Δημήτρης Τσίτσος, Κατερίνα Κουτλή, Αναΐς Καραγιάννη, Ελένη Πόλακ, Δέσποινα Μουρτά και Άννα Κιάφα. Οι προπονητές Μανώλης Καραγιάννης, Ιωάννα Σιώμου, Κώστας Βογιατζάκης, Περικλής Χατζηαναστασιάδης, Σταύρος Καρρές, Δημήτρης Βασιλικός, ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το β’ γκρουπ αναχωρεί στις 18:15.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία