Βάδην
Παρέσυρε αυτοκίνητο την Κυριακή Φιλτισάκου

Παρέσυρε αυτοκίνητο την Κυριακή Φιλτισάκου

Που βρίσκεται και πώς είναι η κατάσταση της υγείας της.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παρέσυρε αυτοκίνητο την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια προπόνησης της την Τρίτη στο Άστρος Κυνουρίας.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Παρέσυρε αυτοκίνητο την Κυριακή Φιλτισάκου

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει», είπε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία Ντραγκομίροβα: 10η Ελληνίδα όλων των εποχών – Εξαιρετική παρουσία

Μάριος Αναγνώστου: Τέταρτη διαδοχική νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος