Επικαιρότητα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Τι έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Διεξάγεται σήμερα και αύριο στην  Πάτρα και θα αποτελέσει τη σημαντικότερη στάση του εσωτερικού, των αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς) δίχως να σπαταλήσει περιττές δυνάμεις προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν με ένα άλμα στα 14,89 μ. (1,0). Ο αθλητής του Δημήτρη Σιούντρη προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην κατάσταση του καλοκαιριού, θα επιδιώξει να το απόγευμα τη νίκη κι ένα καλό άλμα.

Στα 100 μ. των Γυναικών γρηγορότερη όλων ήταν η Μαρία Ζαγορίτη (ΓΣ Γλυφάδας) με 12.24 (2,2) ενώ στον απογευματινό τελικό προκρίθηκαν ακόμη οι Κατερίνα Σχοινοχωρίτη (Αργολίδα 2000) με 12.38, Βεατρίκη Ντούγκου (ΑΣ Ρήγσας) με 12.44,Μάρθα Νεαμονίτη (Ολυμπιάδα Χίου) με 12.46, Σοφία Κωνσταντινίδου (Ερμής Ιλιού) με 12.53, Ιωάννα Τσερκεζή (Φίλιππος Καβάλας) με 12.62, Παναγιώτα Αθανασοπούλου (Κόροιβος Αμ.) 12.66 και Αργυρώ Παπαδεράκη (Κύδων Χανίων) με 12.68.

Ο Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) ήταν γρηγορότερος όλων στα 100 μ. με 10.69 (2.2) και έβαλε από νωρίς υποψηφιότητα για το χρυσό στον απογευματινό τελικό. Ο Νίκος Καψούρας (ΓΕΑ Τρικάλων) σημείωσε τη δεύτερη επίδοση του προκριματικού με 10.90 (1,3) και ο Παναγιώτης Κεσκινίδης (ΑΣ Ορεστιάδας Πολυνίκης) την τρίτη με 10.97 (2,2).

Ο πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) ήταν νικητής στην πρώτη προκριματική σειρά των 400 μ. με 50.44 κι έδειξε πως το απόγευμα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Την ίδια επίδοση πέτυχε και ο Νικόλας Κασούτσας (ΓΑΣ Λιβαδειάς) νικητής στη δεύτερη σειρά. Ο Πέτρος Κεχιόπουλος (Παλαιό Φάληρο) και ο Ιωάννης Λιόλιος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλο) πήγαν παρέα μέχρι το τέλος, με τον πρώτο να επικρατεί με 50.44 και τον δεύτερο να ακολουθεί με 50.74.

Απευθείας στον απογευματινό τελικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα αγωνιστούν οι αθλήτριες των 400 μ., του τριπλούν και της δισκοβολίας, καθώς και οι αθλητές της σφαιροβολίας και των 110 μ. εμπ.

Δείτε live αποτελέσματα, το πρόγραμμα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Αποτελέσματα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία