Άλμα εις ύψος
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18: Κοντά στο Πανελλήνιο ρεκόρ η Μιχαηλίδου στο ύψος

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18: Κοντά στο Πανελλήνιο ρεκόρ η Μιχαηλίδου στο ύψος

Αφού ξεπέρασε το 1,80 μ. στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στο 1,85 μ..

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικολέτα Μιχαηλίδου πήρε τη νίκη στο ύψος και έχασε στις λεπτομέρειες την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ Κ18 στο ύψος.

Πολύ καλό αγώνα έκανε η Νικολέτα Μιχαηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) που βρέθηκε κοντά στην κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του ύψους, αφού ξεπέρασε το 1,80 μ. στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στο 1,85 μ. έχοντας ως στόχο να βελτιώσει το ρεκόρ που κατέχει η ίδια με 1,84 μ. χωρίς όμως να τα καταφέρει.

“Ήθελα κάτι παραπάνω στον αγώνα. Ευελπιστώ να βγει η καλή επίδοση είτε στο φεστιβάλ Νεότητας είτε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Είμαι γερή και νιώθω πολύ καλά”, τόνισε η Μιχαηλίδου.

Τη δεύτερη θέση στο ύψος πήρε η Δέσποινα Ελληνούδη (ΟΦΚΑ Σέρρες) με 1,70 μ. και την τρίτη θέση ήταν η Αθανασία Ζαφείρη (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) με 1,65 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος