Επικαιρότητα
Πανελλήνιο Α/Γ: Το τελικό πρόγραμμα και τα αγωνίσματα χωρίς προκριματικό

Πανελλήνιο Α/Γ: Το τελικό πρόγραμμα και τα αγωνίσματα χωρίς προκριματικό

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά και τις δύο ημέρες από την ΕΡΤ2 (19.00-21.00)

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πανελλήνιο Α/Γ: Το Πανθεσσαλικό Στάδιο (Βόλος) φοράει τα καλά του, καθώς το επόμενο διήμερο θα βρεθούν περίπου 900 αθλητές της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών, Ανδρών/Γυναικών Κ23 και Ανδρών/Γυναικών Κ18 των συνθέτων.

Με την επεξεργασία των δηλώσεων έγινε γνωστό πως δε θα γίνει προκριματικός στο ύψος των Γυναικών κι έτσι οι αθλήτριες θα αγωνιστούν απευθείας στον τελικό του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή δε θα γίνει προκριματικός στο επί κοντώ Γυναικών και στο ύψος των Ανδρών.

Επίσης, λόγω συμμετοχής το αγώνισμα των 5.000μ. Ανδρών θα διεξαχθεί σε 2 Τελικές Σειρές (θα αναρτηθούν μέσα στην ημέρα).

Ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, απευθείας στον τελικό των αγωνισμάτων τους θα συμμετάσχουν οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Πρόκειται για τους Μίλτο Τεντόγλου (μήκος), Εμμανουήλ Καραλή (επί κοντώ), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία), Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά και τις δύο ημέρες από την ΕΡΤ2 (19.00-21.00).

Το πρωινό πρόγραμμα (ώρα έναρξης μετάδοσης 09.00) θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ, όπως και ο τελικός της σφυροβολίας Ανδρών και Γυναικών (ώρα έναρξης 16.00).

Τέλος, μέσα από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο youtube θα μεταδοθεί το απογευματινό πρόγραμμα από τις 18.00 έως τις 19.00 και από τις 21.00 μέχρι το τέλος των αγώνων.

Τελικό πρόγραμμα

Συμμετοχές Ανδρών/Γυναικών

Συμμετοχές σύνθετα

Γκρουπ και συμμετοχές ανά κατηγορία

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία