Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του πικραμένος από τον τρόπο που χάθηκε το χρυσό μετάλλιο. Θα προσπαθήσει του χρόνου τη νίκη!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Μίλτος Τεντόγλου: Μου στέρησαν το χρυσό οι κακές προσγειώσεις- Θα προσπαθήσω του χρόνου στη Βουδαπέστη

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία στην Ελλάδα στο μήκος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του πικραμένος από τον τρόπο που χάθηκε το χρυσό μετάλλιο. Θα προσπαθήσει του χρόνου τη νίκη!

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις. Το γεγονός ότι έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μεγάλη επιτυχία. Όμως ο τρόπος που χάθηκε έκανε τον κορυφαίο μας άλτη να είναι στεναχωρημένος. Μετά τον τελικό δήλωσε στην ΕΡΤ.

«Ήταν κακός αγώνας. Καλός από πλευράς επιδόσεων γιατί ήμουν σταθερός. Έκανα 8,32μ., 8,30μ., 8,29μ. και 8,20μ. Όμως μου στέρησε το χρυσό μετάλλιο. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Παρότι είχα χειρότερο άλμα στα 8,20μ., δεν ξέφυγα. Είχα κακές προσγειώσεις. Πάταγα και πίσω. Κρίμα που το έχασα έτσι. Η φόρα μου ήταν οκ, αλλά το έχανα στον αέρα. Κρίμα και πάλι γιατί είχα καλό σερί. Φυσικά ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το πρώτο μου είναι καλοδεχούμενο. Θα προσπαθήσω του χρόνου, που η διοργάνωση θα γίνει στην Ευρώπη και τη Βουδαπέστη. Πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο. Πάω τώρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Έχει φύγει η πίεση, υπάρχει λίγο πίκρα, αλλά θα προσπαθήσω να διατηρήσω τον τίτλο μου».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία