Γενικά
Ο Κώστας Κεντέρης έστειλε το δικό του μήνυμα για την διαφαινόμενη αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Κεντέρης για Μαρτίνς – Λατρεύουν να μισούν έναν ήρωα

Ο Κώστας Κεντέρης έστειλε το δικό του μήνυμα για την διαφαινόμενη αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τον κύκλο του και ο Κώστας Κεντέρης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλά λάθη, το μεγαλύτερο φάουλ όμως είχε να κάνει με τους Γιώργο Μασούρα και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Έτσι, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες για την επόμενη μέρα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Από την μεριά του, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ακούγονται τα λόγια του Green Goblin στην μάχη καλού και κακού ανάμεσα με τον SpiderMan στην ταινία του 2002.

«Αλλά το μόνο πράγμα που αγαπούν περισσότερο από έναν ήρωα είναι να βλέπουν έναν ήρωα να αποτυγχάνει, να πέφτει, να πεθαίνει προσπαθώντας. Παρά τα πάντα που έχετε κάνει για αυτούς, τελικά θα σας μισήσουν».

@skillful.gr Pedro i think its time…#olympiacos#fc#makhabi#lose#pedro#martins#fyp#viral ♬ πρωτότυπος ήχος – More than a sport⚽❤️

Πηγή: Sportime.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία