Ρίψεις
Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας: Χρυσό μετάλλιο ο Αντωνάτος

Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας: Χρυσό μετάλλιο ο Αντωνάτος

Σπουδαία ελληνική επιτυχία στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας: Ο Δημήτρης Αντωνάτος χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση που γίνεται στο Μάριμπορ (Σλοβενία).

Ο νεαρός αθλητής έστειλε τη σφαίρα στα 20,72 μ., επίδοση που του εξασφάλισε την πρώτη θέση σε έναν αγώνα, όπου ήταν υψηλού επιπέδου.

Ο νεαρός από την Κεφαλονιά επιβεβαίωσε έτσι την εξαιρετική του κατάσταση και παράλληλα πέτυχε τον πρώτο του στόχο στη χρονιά, που ήταν η διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας του (Ανδρών Κ18).

Ο Αντωνάτος τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ για να συμμετάσχει με την ομάδα των Ανδρών Κ20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Ο 17χρονος έκανε εξαιρετικό αγώνα, αφού ξεκίνησε με 19,97 μ., πέτυχε 20,02 μ. στην δεύτερη βολή και 20,60 μ. στην τρίτη, ακολούθησαν δύο άκυρες προσπάθειες, ώσπου έκλεισε τον αγώνα με το επιβλητικό 20,78.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία