Τόλης Λελεκίδης
Πρέπει να ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει και βλέπω κορεάτικες σειρές. Όλες πάνω κάτω πριν ξεκινήσουν έχουν το εξής μήνυμα…

Όλα τα περιστατικά και ονόματα είναι προϊόν μυθοπλασίας!

Πρέπει να ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει και βλέπω κορεάτικες σειρές. Όλες πάνω κάτω πριν ξεκινήσουν έχουν το εξής μήνυμα… «Όλα τα περιστατικά, οι οργανισμοί και τα ονόματα είναι προϊόν μυθοπλασίας». Μάλιστα, κάποιες σειρές είναι sci fi. Το μήνυμα μου θύμισε το γνωστό site της «Αναγέννησης». Επικοινώνησαν μαζί μας κάποιοι άνθρωποι του στίβου […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πρέπει να ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει και βλέπω κορεάτικες σειρές. Όλες πάνω κάτω πριν ξεκινήσουν έχουν το εξής μήνυμα…

«Όλα τα περιστατικά, οι οργανισμοί και τα ονόματα είναι προϊόν μυθοπλασίας».

Μάλιστα, κάποιες σειρές είναι sci fi. Το μήνυμα μου θύμισε το γνωστό site της «Αναγέννησης».

Επικοινώνησαν μαζί μας κάποιοι άνθρωποι του στίβου και προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τι ακριβώς σημαίνουν διάφορα γραφόμενα. Αναγκαστήκαμε να διαβάσουμε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Παντού υπάρχουν ίντριγκες, δολοπλοκίες κ.α. Τους παραπέμπω να δουν κάποια κορεάτικη σειρά. Vagabond ας πούμε. Τώρα αν προτιμούν σειρά από άλλη χώρα, δικαίωμά τους. Πάντως, στον στίβο τόση ίντριγκα και δολοπλοκία δεν υπάρχει.

Ας βάλουμε όμως σε μια σειρά τα πράγματα, για να μη γίνουμε και εμείς… «Αίσωπος».

Πάντοτε όταν μια πόλη πάρει μια διοργάνωση, οι άλλες υποψήφιες σίγουρα θα έχουν χάσει!

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, γιατί πολύ απλά είχε καλύτερη πρόταση. Τελεία και παύλα.

Στο συμβούλιο ρωτήθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, πως δόθηκε γιατί είναι η περιφέρειά της. Άρα και η Θεσσαλονίκη που πήρε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ είναι περιφέρειά της. Και οι Σέρρες που θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20. Και ο Βόλος που θα διοργανώσει το Κ18… και πάει λέγοντας.

Για να το προχωρήσουμε. Και ο Βόλος είναι η περιφέρεια του Στέλιου Δημότσιου, μιας και είπε στην πρόεδρο ότι είναι η περιφέρειά της στο νότιο τομέα Αττικής η Γλυφάδα. Μήπως κρύβεται κάτι; Φυσικά όχι. Αλλά είπαμε… sci fi.

Πάμε τώρα στην πρόταση της «Αναγέννησης» για την Επίδαυρο. Επιστολές των επιστολών με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ να ζητάει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει το Βαλκανικό και η απάντηση είναι μόνο για αυτούς … που παίζουν πρέφα! «Άμα μείνουν!». Η Κωνσταντίνα Ρετσινά, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ δεν έφερε ολοκληρωμένη πρόταση. Και αναφερόμαστε στα ξεκάθαρα οικονομικά δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν για να αναλάβει ο ΣΕΓΑΣ έναν τέτοιο αγώνα. «Εγγυώμαι προσωπικά για τον αγώνα. Έχω χορηγούς…». Φυσικά δεν είναι «παντοπωλείο» ο ΣΕΓΑΣ. «Γράψτα κ. Λάζαρε στο τεφτέρι».

Πάμε τώρα στα του δήμου Γλυφάδας. Φαίνεται πως και εκεί στο γνωστό site δεν τους τα μεταφέρουν καλά οι της «Αναγέννησης». Πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν τα μήλα από τα πορτοκάλια. Όταν ο ΣΕΓΑΣ αναλαμβάνει μια διοργάνωση, έχει τους χορηγούς του. Όταν συνδιοργανώνει με άλλους, π.χ. στην περίπτωση τον δήμο Γλυφάδας, τότε και ο δήμος έχει τους δικούς του χορηγούς. Οπότε και στο θέμα για παράδειγμα, της διαμονής για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ο δήμος πληρώνει, άρα μπορεί να έχει δικό του χορηγό κάποιο ξενοδοχείο.

Και ποιος ήταν ο επίλογος της τόσης ίντριγκας και δολοπλοκίας; Το κλασικό. Χτυπήσαμε την Σοφία Σακοράφα; Τώρα θα βάλλουμε και κατά του συζύγου της. Για όλα φταίει ο Κωνσταντίνος Μπιτσάνης!

Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε και μια φράση του Τζορτζ Όργουελ. «Όλη η προπαγάνδα είναι ψέματα, ακόμα κι όταν λέει την αλήθεια». Περιμένουμε φυσικά και κάποια αλήθεια!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία