Άλμα τριπλούν
Η Χριστίνα Αλβερτσιάν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Στα σχέδιά της δεν περιλαμβάνεται ο κλειστός.

Όχι κλειστό, απευθείας ανοιχτό η Χριστίνα Αλβερτσιάν που κλείνει το… μάτι και στη Ρόδο!

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Στα σχέδιά της δεν περιλαμβάνεται ο κλειστός.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μπει σε αγώνες τη νέα χρονιά απευθείας στον ανοιχτό. Η άλτρια του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος για αυτή τη σεζόν θα προπονείται με πρόγραμμα του προπονητή της Γιάννη Δημητριάδη. Ο Έλληνας προπονητής είναι με απόσπαση στη Ρόδο και δουλεύει σε ένα δημοτικό σχολείο στο Αφάντου, που βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας και κοντά στο Φαληράκι. Μάλιστα, έχει ήδη κάνει συνεργασία για να γυμνάζει μικρά παιδιά στην περιοχή. Έτσι, έχουν συμφωνήσει με την αθλήτριά του και κάποιες προετοιμασίες θα της κάνουν στη Ρόδο. «Έχουμε πει με την Χριστίνα να έρχεται στη Ρόδο, οπότε κάποιες προετοιμασίες θα τις κάνουμε εδώ», λέει στο Stivostime ο Γιάννης Δημητριάδης. «Είπαμε να αφήσουμε τον κλειστό και να ρίξει το βάρος στον ανοιχτό με στόχο ένα ρεκόρ στο τριπλούν».

Η 32χρονη άλτρια ως γνωστόν από πέρσι μπορεί να αγωνίζεται και με την Αρμενία. Έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 13,62μ. Φέτος στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας είχε πλησιάσει το ρεκόρ της πηδώντας 13,56μ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία