Γεράσιμος Μανωλίδης
Σοφία Σακοράφα

Ο Θανάσης Νικολάου παραμένει ημίτρελος στη σκέψη και παράλογος στα γραφόμενα

Ο ιδιοκτήτης του Sportsfeed αφού πρώτα κατάργησε τα μαθηματικά και τη λογική, το γύρισε στη σάτιρα. Του εαυτού του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Στίβος τραβά έναν ανηφορικό δρόμο προς την επιστροφή του στην επιτυχία. Ο Θανάσης Νικολάου προσπαθεί να λειτουργήσει ως χαλινάρι σε αυτή την ανάβαση. Άλλοτε με σκληρό ροκ, άλλοτε με λανθασμένα μαθηματικά, πότε τετραγωνίζοντας τον κύκλο και εσχάτως χιουμοριστικά.

Ο Θανάσης Νικολάου έχει κάνει και χειρότερα από το σημερινό του κείμενο. Για την ακρίβεια (και για να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι) έχει κάνει μόνο χειρότερα. Οι ευθείες απειλές στο Sportime και στον Κώστα Κεντέρη βρίσκονται στην κορυφή του παγόβουνου. Δεν ξεχνιούνται. Αυτή τη φορά όμως διάλεξε έναν διασκεδαστικό και χιουμοριστικό δρόμο.

Η προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα απόσχισης στο εσωτερικό του ΣΕΓΑΣ δεν είναι τωρινή. Είναι διαρκής και συνεχιζόμενη. Αναπροσδιορίζεται ως ανεξάρτητος και το μέσο του επίσης χωρίς εξαρτήσεις. Αναφέρει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προβολή των διακρίσεων, των αγώνων και όλων των θεμάτων του αθλητισμού. Σε λίγο θα μας πει πως έχει και το Sportime και δεν το ξέρουμε.

Στίβος: Το παράλληλο σύμπαν του Νικολάου

Σε έναν παράλληλο σύμπαν που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο κεφάλι τα γραφόμενά του μπορεί να ισχύουν. Σε αυτό που ζούμε πάντως, σε καμία περίπτωση. Αν κάποιος επισκεφθεί τον συγκεκριμένο ιστότοπο θα διαπιστώσει πως βρίθει κειμένων που είναι εναντίον της Τασούλας Κελεσίδου, του Βασίλη Οικονόμου και του Λευτέρη Αυγενάκη. Ειδικά με τους τρεις τελευταίους το «κάποιες φορές συμφωνούμε μαζί τους και κάποιες διαφωνούμε» υπάγεται στη σφαίρα της φαντασίας.

Όσο κι αν ψάξει κανείς, κριτική στον Υφυπουργό Αθλητισμού, την υποψήφια πρόεδρο της Αναγέννησης στις περασμένες εκλογές του ΣΕΓΑΣ και τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δεν θα βρει. Άρα, για να το απλουστεύσουμε η αλήθεια είναι: «πως κάποιες φορές συμφωνούμε μαζί τους και κάποιες άλλες… πάλι συμφωνούμε». Διότι τα γεγονότα, όχι το Sportime ή ο Μανωλίδης, έχουν αποδείξει πως το συγκεκριμένο site αποτέλεσε πολιορκητικό κριό της Αναγέννησης: του Κυβερνητικού σχήματος δηλαδή.

Η Σοφία Σακοράφα και η ανάρτηση του Sportsfeed

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αναφέρεται τρεις φορές ως βουλευτής του ΜεΡα25. Υπάρχει και μια τσόντα για τους κοινωνικούς αγώνες της με σημαία του ΚΚΕ. Σας το είχαμε αναφέρει και πριν από την εκλογή της. Όταν το μοναδικό πράγμα που έχεις να προσάψεις είναι το πολιτικό υπόβαθρο, αντιλαμβάνεται κανείς πως μάλλον η πρόεδρος κάνει καλά τη δουλειά της. Σημειώνεται κιόλας πως δεν έχει σχέση με την αθλήτρια του παρελθόντος.

Αν καταλαβαίνουμε καλά, που καλά καταλαβαίνουμε, το κείμενο γράφτηκε για να υπενθυμίσει το αριστερό προφίλ της προέδρου. Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει καμία αναφορά πως ο Βασίλης Οικονόμου είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, για παράδειγμα. Στη συνέχεια γράφτηκε για να μας υπενθυμίσει πως το sportsfeed είναι εδώ, θα συνεχίσει να είναι εδώ και πως είναι το μόνο αντικειμενικό μέσο από το 2014 που προβάλει τα Ολυμπιακά Αθλήματα με υπευθυνότητα και μάλιστα ενυπόγραφα. Τι ενυπόγραφα δηλαδή που τις κρίσιμες ώρες το XMan και ο Κατάσκοπος βαρούσαν διπλοβάρδιες. Όσον αφορά το ρεπορτάζ, τις αποκαλύψεις και τα άλλα, εδώ κι αν μιλάμε για «κλασική περίπτωση βλάβης». Τα μέλη της Αναγέννησης διαψεύδουν το Sportsfeed στα μαθηματικά.

Χαιρόμαστε και θέλουμε να εξακολουθήσει να υπάρχει το Sportsfeed. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς το να γελάσει λίγο το χειλάκι μας είναι απαραίτητο. Ο Στίβος το χρειάζεται επίσης.  Και για να μπορέσει ο άλλος να φτάσει τα όρια του κωμικού, πρέπει να έχει λίγο τρέλα στη σκέψη και παραλογισμό στα γραφόμενα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης - Αρθρογραφία