Σας έχω πει πως υπάρχει μια συμπάθεια στις δύο κοπέλες που προέρχονται από το στίβο κι συμμετέχουν στο Survivor. Ο στίβος άλλωστε έχει κερδίσει ήδη μία φορά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Με την Κατερίνα Δαλάκα.

Πιστεύουμε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει όλα τα φόντα να γίνει μία νέα Δαλάκα. Η αθλήτρια των 3000μ. στιπλ δεν διστάζει να βγαίνει μπροστά σε κρίσιμους πόντους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταφέρει μάλιστα να κερδίζει τον Άρη Σοϊλέδη όταν κρίνεται το ποια ομάδα θα κερδίζει το αγώνισμα.

Την τελευταία φορά το έκανε σε παιχνίδι για την ασυλία. Ο τελικός στόχος είχε να κάνει με bowling. Παρά το γεγονός πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε ηττηθεί σε μια ίδια κατάσταση για να δώσει την 2η νίκη, βγήκε ξανά μπροστά. Δεν φοβήθηκε και πήρε τη ρεβάνς.

Δείτε τον εκπληκτικό πόντο της Σταυρούλας στο Survivor

Η Σταυρούλα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση την περασμένη εβδομάδα. Τερμάτισε πρώτη στην ψηφοφορία και παρά το γεγονός πως ήταν μόλις δύο εβδομάδες στο Survivor, έμεινε εύκολα. Μία εβδομάδα μετά τη μιμήθηκε μία ακόμα παίκτρια, μια ακόμα γυναίκα που έχει ασχοληθεί με τον στίβο.

Η Τζο Μαριδάκη βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα. Πάλι, έπειτα από υπόδειξη του παίκτη που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. Και τι έγινε; Η Τζο τερμάτισε πρώτη στην ψηφοφορία και την προτίμηση του κοινού. Απόδειξη πως ο στίβος έχει το κοινό του και τους fans του. Μακάρι τα κορίτσια να συνεχίσουν και να πάνε καλά. Τα στατιστικά (μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ) δείχνουν πως ειδικά η Σταυρούλα είναι για πολύ ψηλά στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση που κράτησε την Τζο στο παιχνίδι