Άλματα
Ο παραολυμπιονίκης του μήκους Στέλιος Μαλακόπουλος ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του μίτινγκ του Ίνσμπρουκ. Μετέχει και ο Σιμόν Εχάμερ.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος βρίσκει τον Σιμόν Εχάμερ στο Ίνσμπρουκ!

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος αγωνίζεται στο μήκος με τον Γερμανό παραολυμπιονίκη Ρεμ, τον Ελβετό Εχάμερ, τον Βρετανό Φίντσαμ- Ντιούκς, τον Νορβηγό Φλάτνες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο παραολυμπιονίκης του μήκους Στέλιος Μαλακόπουλος ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του μίτινγκ του Ίνσμπρουκ. Μετέχει και ο Σιμόν Εχάμερ.

Καλές συμμετοχές θα έχει το παραδοσιακό μίτινγκ «Golden Roof Challenge» της σειράς «Golden Fly Series» στο Ίνσμπρουκ στις 11 Ιουνίου.

Στο μήκος ανδρών θα αγωνιστούν οι παραολυμπιονίκες ο Έλληνας Στέλιος Μαλακόπουλος (Τ62) και ο Γερμανός Μάρκος Ρεμ (Τ64). Με αντιπάλους τον Ελβετό Σιμόν Εχάμερ, που πριν από λίγες ημέρες είχε πηδήξει 8,30μ. που είναι η δεύτερη επίδοση στον κόσμο και κορυφαία στην Ευρώπη.

Επίσης, θα είναι ο Βρετανός Τζέικομπ Φίντσαμ- Ντιούκς και ο Νορβηγός Χένρικ Φλάτνες.

Θα πάρουν μέρος και τέσσερις Ουκρανές άλτριες, η Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ, η Μαρίνα Κιλίπκο, η Γιάνα Χλάντιτσουκ και η Μαρίνα Χοριέλοβα. Στο επί κοντώ γυναικών επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους η Ρομπέιλις Πεϊνάδο από τη Βενεζουέλα, η Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι και η Καναδή Ανίκα Νιούελ. Στους άνδρες στο επί κοντώ θ’ αγωνιστούν οι Αμερικανοί Τζέικομπ Γούτεν, Ματ Λούντβιγκ, Όστιν Μίλερ και Κάρσον Γουότερ. Ακόμη ο Κινέζος Χουάνγκ Μποκάι και ο Αυστριακός Ρικάρντο Κλοτζ. Στο μήκος γυναικών θα μετάσχει η Ντάρια Ρεζνιτσένκο από το Ουζμπεκιστάν, η Αγκάτε ντε Σόουζα από το Σάο Τομέ και η Αυστριακή πρωταθλήτρια του επτάθλου, Ιβόνα Ντάντιτς. Επίσης, θ’ αγωνιστεί και η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μικαέλα Λυρή.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία