Άλμα εις μήκος
Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και έχει υψηλούς στόχους, να βελτιώσει κατά πολύ τα ρεκόρ του.

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης ξεκίνησε με υψηλούς στόχους

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης έχει ατομικό ρεκόρ στο μήκος 7,74μ. από το 2017 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και έχει υψηλούς στόχους, να βελτιώσει κατά πολύ τα ρεκόρ του.

«Ο Παναγιώτης ξεκίνησε υγιής και αν πάνε όλα καλά μπορεί να στοχεύει σε μεγάλες επιδόσεις στο μήκος. Θα μπούμε, αν πάνε όλα καλά, σε αγώνες στον κλειστό. Μπορεί να κυνηγήσει καλές επιδόσεις σε αγώνες που θα τον ανεβάσουν στο ράνκινγκ», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός. Το γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ και αυτή την εποχή οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό προπονητήριο.
Ο 23χρονος μηκίστας έδειξε φέτος να βρίσκει και πάλι το ρυθμό του, αφού πέρσι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και είχε μείνει σχεδόν όλη τη χρονιά εκτός αγώνων. Το 2021 είχε μπει στον κλειστό σε δύο αγώνες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ που με 7,62μ. ήταν δεύτερος και στο μίτινγκ στο Βελιγράδι με την ίδια επίδοση είχε πάρει την 5η θέση. Επανήλθε φέτος και αγωνίστηκε πρώτη φορά στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα τον περασμένο Μάιο. Έκλεισε τη σεζόν με 7,77μ. που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο άνεμος (+2,1) του χάλασε για λίγο το ατομικό του ρεκόρ που είναι 7,74μ. από το 2017 στο Γκροσέτο. Είναι ικανός άλτης που μπορεί γρήγορα να ξεπεράσει τα 8 μέτρα στο μήκος. Να θυμίσομε ότι στον κλειστό έχει ρεκόρ 7,69μ. από το 2018 στη Σόφια.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία