Μαραθώνιος
Ένα από τα μεγάλα ονόματα, ο Κενενίσα Μπεκέλε απέσυρε τη συμμετοχή του από τον Μαραθώνιο στη Βοστόνη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου.

Ο Κενενίσα Μπεκέλε απέσυρε τη συμμετοχή του από το Μαραθώνιο στη Βοστόνη

Εκτός από τον Κενενίσα Μπεκέλε, απέσυρε τη συμμετοχή της από τον Μαραθώνιο στη Βοστόνη και η Αμερικανίδα Σάρα Χολ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα από τα μεγάλα ονόματα, ο Κενενίσα Μπεκέλε απέσυρε τη συμμετοχή του από τον Μαραθώνιο στη Βοστόνη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου.

Ο Αιθίοπας δρομέας δεν είναι έτοιμος, όπως δήλωσε ο ατζέντης του. Ο δεύτερος ταχύτερος δρομέας στην ιστορία του αγωνίσματος (2:01.41), δεν ήθελε να επαναλάβει την παρουσία του στο Μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Νοέμβριο. Επίσης, ήταν έκτος στο Μαραθώνιο στο Βερολίνο και πήγε περίπου έξι λεπτά πιο αργά (!) με ένα πρόβλημα στο ισχίο. «Όλοι επικεντρώνονται στο μαραθώνιο το φθινόπωρο», είπε ο ατζέντης του. «Ξέρει ότι το επόμενο πρέπει να είναι καλό». Ο 39χρονος αθλητής ήταν να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο στη Βοστόνη.

Εκτός μένει η Σάρα Χολ, η τρίτη καλύτερη μαραθωνοδρόμος στις ΗΠΑ. Η 38χρονη είπε πως έχει ένα πρόβλημα στο πόδι της, όταν παραπάτησε τον περασμένο Φεβρουάριο σε προπόνηση και χτύπησε σε μια πέτρα.

Μπορεί να απουσιάζουν δύο μεγάλα ονόματα από τον Μαραθώνιο της αμερικανικής μεγαλούπολης, όμως θα είναι παρόντες κορυφαίοι δρομείς.

Θα πάρουν μέρος όμως τρεις δυνατοί Αιθίοπες. Θα τρέξουν οι Σισάι Λέμα (2:03.36), Μπιρχάνου Λεγκέσε (2:02.48) και Κίντε Ατανάου (2:03.51). Στις γυναίκες πάλι από την Αιθιοπία ξεχωρίζουν η Αμπαμπέλ Γιεσαλέχ (2:20.51) και η Εταγκέν Ουόλντου (2:20.16).

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία