Δισκοβολία
Ο Ιάσονας Θανόπουλος ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα μετά τη Λεϊρία. Θα ρίξει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα το Σάββατο στον Άγιο Κοσμά.

Ο Ιάσονας Θανόπουλος ρίχνει το Σάββατο στο Διασυλλογικό

Ο Ιάσονας Θανόπουλος έχει καλύτερη φετινή επίδοση στο δίσκο 52,56μ. που είχε ρίξει στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ιάσονας Θανόπουλος ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα μετά τη Λεϊρία. Θα ρίξει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα το Σάββατο στον Άγιο Κοσμά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τους δύο αγώνες που έκανε νωρίς τον Μάρτιο, συνέχισε την προετοιμασία του και τώρα είναι έτοιμος να μπει σε μια σειρά αγώνων. «Η προετοιμασία πάει καλά. Οι προπονήσεις γίνονται με βάρη στο ΟΑΚΑ και βολές στον Άγιο Κοσμά. Θα ξεκινήσω το Σάββατο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Θα ρίξω στον Άγιο Κοσμά. Στη συνέχει έχω προγραμματίσει το Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη στις 15 Μάη και ακολουθούν 4 Ιουνίου τα Κνώσεια και 11 Ιουνίου τα Σπανίδεια. Ο στόχος είναι μια καλή παρουσία, ώστε να μπορέσω ν’ αγωνιστώ στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Φυσικά θέλω να το συνδυάσω με καλές βολές και καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δηλώνει το Stivostime ο αθλητής του Δημήτρη Κουτσούκη.

Ο Ιάσονας Θανόπουλος αγωνίστηκε στις 7 Μαρτίου στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο και είχε ρίξει 52,56μ. Στη συνέχεια μετείχε στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία, όπου είχε καλύτερη βολή στα 52,50μ.

Ο 27χρονος ρίπτης, που πήρε μεταγραφή φέτος στον Ολυμπιακό, έχει ατομικό ρεκόρ στο δίσκο 59,09μ. από το 2020.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία