Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Ο Δημήτρης Λεβαντίνος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και έχει ρίξει το βάρος στις προπονήσεις, βάζοντας υψηλούς στόχους.

Ο Δημήτρης Λεβαντίνος ξεκίνησε με στόχο ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια

Ο Δημήτρης Λεβαντίνος ήταν δεύτερος στα 400μ. εμπόδια στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Λεβαντίνος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και έχει ρίξει το βάρος στις προπονήσεις, βάζοντας υψηλούς στόχους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και τη σεζόν που πέρασε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να βγάλει αυτό που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν μια σεζόν φέτος που ναι μεν βγήκε χωρίς τραυματισμούς, αλλά δεν ήρθε η επίδοση. Δεν είμαι ευχαριστημένος και σίγουρα έφταιγε και το γεγονός της δουλειάς που έφερνε κούραση. Έχω ξεκινήσει τώρα την προετοιμασία μου για τη νέα σεζόν και έχω ελαττώσει τη δουλειά. Θέλω να τα δώσω όλα το 2023 και να βγει μια μεγάλη επίδοση στα 400μ. εμπόδια. Θέλω να προσπαθήσω τουλάχιστον μέχρι το 2024, όπου υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι», δηλώνει στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής που πρόσφατα πήρε μεταγραφή. Από τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον Γ.Σ. Κερατσινίου.

Ο 25χρονος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια. Στην τελευταία του κούρσα στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα έτρεξε σε 51.80 που ήταν το ρεκόρ σεζόν. Ο αθλητής που γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο έχει ατομικό ρεκόρ 51.47 από το 2019.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία