Δέκαθλο
Ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχοντας βασικό στόχο να πετύχει ένα ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο.

Ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου κυνηγάει το ρεκόρ τη νέα σεζόν στο δέκαθλο

Ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου έχει ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο 7.597β. από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ23 στην Πάτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχοντας βασικό στόχο να πετύχει ένα ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε φέτος να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε, αφού προέρχονταν από έναν τραυματισμό.

«Ακόμα τον ταλαιπωρεί ο τραυματισμός και πηγαίνουμε πιο συντηρητικά με ειδικό ασκησιολόγιο. Ναι μεν έχουμε μπει στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα μπούμε πιο δυνατά. Ο στόχος για τον Άγγελο είναι να κάνει ένα ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε μέσα από αγώνες να κυνηγήσει μια καλύτερη θέση στο ράνκινγκ. Είναι δύσκολα για τους Έλληνες αθλητές γιατί δεν είναι εύκολο να κάνουν δυνατούς αγώνες σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα θέλουμε μια καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων και στο «Πορτάραθλον» που είναι ένα δυνατό διεθνές μίτινγκ που γίνεται στη χώρα μας», δηλώνει στο Stivostime ο Ευθύμης Ανδρέογλου, παλιός πρωταθλητής δεκάθλου και τώρα προπονητής και πατέρας του Άγγελου- Τζανή.

Ο 23χρονος τη φετινή σεζόν είχε καλύτερη επίδοση στο δέκαθλο 6.849 που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων στην Πάτρα, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Έχει ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο 7.597β. από πέρσι. Στο έπταθλο έχει 5.366β., ενώ φέτος το πλησίασε με 5.348β. που είχε κάνει όταν πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία