Βάδην
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου επικράτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου επικράτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

Στο Άστρος βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην έγινε την Κυριακή (11/2) στην παραλία του Άστρους με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (Παμμηλιακός) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς έφτασε στην 14η νίκη του στη διοργάνωση κάνοντας μία συντηρητική κούρσα με 1.26.25 (σ.σ. με δυνατο αέρα).

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Καυκάς (ΑΕ Ολυμπιάς) με 1.26.54.

Στις γυναίκες η Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ανατολή Ν. Ιωνίας) δεν είχε πρόβλημα να φτάσει πρώτη στη γραμμή τερματισμού με 1.35.52 αρκετά μπροστά από την δεύτερη Παναγιώτα Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλήρου), που ακολούθησε με 1.37.13 και την Σοφία Αλικανιώτη (Εθνικός ΓΣ), που ήταν τρίτη με 1.41.37.

Πρώτη στις γυναίκες Κ23 ήταν η Χρυσάνθη Αρβανιτάκου (ΓΑΣ Ιλισσός) με 1.55.00.

Στα 10χλμ. βάδην Ανδρών Κ20 ο Ελισσαίος Μπαρδάκης (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) ήταν νικητής με 49.06 και στο αντίστοιχο αγώνισμα των Γυναικών επικράτησε η Σπυριδούλα Σταύρου (ΑΟ Πεύκης) με 58.23.

Στο Άστρος βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών στο κορυφαίο γεγονός για τα αγωνίσματα του βάδην.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος