Βάδην
Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκλεισε τα 34 του. Τον Οκτώβριο ξεκινάει προπονήσεις έχοντας μπροστά του πλάνο διετίας.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκλεισε τα 34 και ετοιμάζεται για άλλη μια δύσκολη διετία!

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν έκανε στα 35χλμ. βάδην 2:34.48 πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκλεισε τα 34 του. Τον Οκτώβριο ξεκινάει προπονήσεις έχοντας μπροστά του πλάνο διετίας.

Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1988 στην Καρδίτσα και τα τελευταία χρόνια αποτελεί την σταθερή αξία του βάδην στη χώρα μας έχοντας κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους.

Φέτος πάλι σάρωσε τα χρυσά μετάλλια. Πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ στα 5.000μ. βάδην, πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στην Πάτρα, πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην στα Μέγαρα και πρώτος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 35χλμ. στη Γλυφάδα. Μετείχε τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

«Ήταν δύσκολη χρονιά. Κουραστική με δύο μεγάλες διοργανώσεις, όπου ήμουν και άρρωστος. Έκανα ότι μπορούσα και κατάφερα να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ», λέει στο Stivostime ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου. Στο Γιουτζίν έκανε στα 35χλμ. βάδην 2:34.48 που είναι και πανελλήνιο ρεκόρ.

«Ξεκουράστηκα αυτό το διάστημα και από αρχές Οκτώβρη θα μπω και πάλι στις προπονήσεις γιατί έχω μπροστά μου μια διετία δύσκολη. Υπάρχει του χρόνου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Πονταμπράντι», καταλήγει ο βαδιστής που γυμνάζεται με τον Σλοβάκο προπονητή Ματέι Σπίσιακ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία