Βάδην
Ντρισμπιώτη: Στην Πάτρα για τον τελευταίο αγώνα πριν το Όρεγκον

Ντρισμπιώτη: Στην Πάτρα για τον τελευταίο αγώνα πριν το Όρεγκον

Ντρισμπιώτη: Στην Πάτρα για τον τελευταίο αγώνα πριν το Όρεγκον η 8η ολυμπιονίκης του Τόκιοστα 20 χλμ βάδην. Άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων θα έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην, που θα γίνει την Κυριακή (8/5) στην Πάτρα, αφού η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, θα λάβει θέση εκκίνησης στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός της απόστασης με στόχο να προσθέσει στο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ντρισμπιώτη: Στην Πάτρα για τον τελευταίο αγώνα πριν το Όρεγκον η 8η ολυμπιονίκης του Τόκιοστα 20 χλμ βάδην.

Άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων θα έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην, που θα γίνει την Κυριακή (8/5) στην Πάτρα, αφού η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, θα λάβει θέση εκκίνησης στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός της απόστασης με στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό της μία ακόμη καλή παρουσία.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου έχει ήδη στο ενεργητικό της την έκτη θέση στα 20χλμ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μουσκάτ και φυσικά το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση στο ομαδικό.

Η Ντρισμπιώτη αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες, την εμπειρίας της και τη δυναμική που έχει αποκτήσει πλέον στο αγώνισμα, έχει κάθε λόγο να σκέφτεται με υψηλές προσδοκίες την παρουσία της στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.

«Σίγουρα όταν βρίσκεσαι σε τόσο ψηλές θέσεις σε αυτές τις διοργανώσεις θέτεις σταθερά υψηλότερους στόχους. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου», είπε η Ντρισμπιώτη που την Κυριακή θα κάνει έναν δυνατό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και παρά το ότι διανύω βασικό κύκλο προπόνησης θα μπορούσα αυτή την εποχή να κυνηγήσω μια γρήγορη κούρσα. Παρόλα αυτά αυτό θα εξαρτηθεί και από το πως θα είμαι την ημέρα του αγώνα, αλλά και από τις καιρικές συνθήκες. Μαζί με τον προπονητή μου θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε το ρυθμό του αγώνα», σημείωσε.

Η Ντρισμπιώτη παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση να συμμετάσχει στις 16 Μαΐου σε διεθνή αγώνα στην Ισπανία επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα.

«Παρότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα αγώνα στο εξωτερικό κόντρα σε δυνατά ονόματα του αγωνίσματος, είπαμε να στηρίξουμε το Εθνικό Πρωτάθλημα της χώρα μας και φυσικά τους συλλόγους μας που μας στηρίζουν», κατέληξε η αθλήτρια που με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο θα κλείσει τον κύκλο αγώνων πριν από το Παγκόσμιο.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος