Βάδην
Ντρισμπιώτη: Δηλώνει πανέτοιμη για μεγάλα πράγματα

Ντρισμπιώτη: Δηλώνει πανέτοιμη για μεγάλα πράγματα (vid)

Δείτε τη συνέντευξη της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στον ΣΕΓΑΣ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του ΣΕΓΑΣ, όπου δήλωσε πανέτοιμη για την επόμενη σεζόν.

Η 39χρονη ξεκίνησε δυναμικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Ποντεμπράντι.

Έπειτα από τη νέα επιτυχία η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε αναλυτικά για τους στόχους της, τις συμβουλές που θα έδινε σε έναν νέο αθλητή και άλλα πολλά.

Ιδού τι είπε μεταξύ άλλων στον ΣΕΓΑΣ:

«Να θέτουμε στόχους και να κοιτάμε μπροστά και να μην σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Τι είναι αυτό που μας απογοητεύει; Κοιτάμε να παίρνουμε από τους άλλους δύναμη ή να παίρνουμε από τον εαυτό μας;

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπορεί να απογοητευτεί επειδή οι άλλοι γύρω του κρίνουν τη δική του απόδοση. Νομίζω ότι μόνοι μας πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο και να προχωράμε και αν απογοητευτούμε κάποια στιγμή θα έρθει και η στιγμή που θα ξανανέβουμε.

Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί καλά η σεζόν ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία μου στη διαχείριση της κούρσας. Βρέθηκα στο Ποντεμπράντι με μεγάλη κούραση. Μπορώ να ανταπεξέλθω σε δύσκολες συνθήκες με αγωνιστική αξιοπρέπεια.

Το πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Δεν το πολυσκέφτομαι. Βλέπω πως θα ευχαριστήσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παλεύω αν μείνω σε υψηλό επίπεδο. Τώρα δουλεύω πιο σκληρά. Είμαι πιο συγκεντρωμένη και ώριμη. Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν».

Δείτε τη συνέντευξη της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία