Βάδην
Ντρισμπιώτη: Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη

Ντρισμπιώτη: Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη – Παπαδοπούλου: Εκανε ατομικο ρεκόρ στη Μαδρίτη

Πολύ καλή παρουσία έκανε η Χριστίνα Παπαδοπούλου που δείχνει να ανακάμπτει από τον τραυματισμό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε τον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Πόντεμπράντι.

Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στα 10χλμ. στο μίτινγκ της Μαδρίτης με 44.37 σε έναν αγώνα με αρκετή δυσκολία, καθώς μεγάλο μέρος της διαδρομής του ήταν ανηφορικό.

Η αθλήτρια εκμεταλλεύτηκε τη διοργάνωση για μια δυνατή προπόνηση ενόψει του πρώτου μεγάλου της στόχου στη σεζόν, όπου θα πάρει θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην.

Ντρισμπιώτη: Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη

«Μάθαμε από το βράδυ τη διαδρομή και καταλάβαμε πως δεν θα ήταν εύκολο να βγουν μεγάλες επιδόσεις. Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία μου», είπε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που στη διάρκεια της σεζόν έχει κάνει ήδη δύο πανελλήνια ρεκόρ.

Παπαδοπούλου: Εκανε ατομικο ρεκόρ στη Μαδρίτη

Πολύ καλή παρουσία έκανε η Χριστίνα Παπαδοπούλου που δείχνει να ανακάμπτει από τον τραυματισμό. Η αθλήτρια τερμάτισε 14η σε 45.24 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια είχε ρεκόρ 48.24 από το πέρασμα της στα 20χλμ. στο Ιβάνο Φράνκβιστ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος