Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Νέο ατομικό ρεκόρ από τη Δεσπολλάρη με 2.05.81 στο Ντόρτμουντ

Νέο ατομικό ρεκόρ από τη Δεσπολλάρη με 2.05.81 στο Ντόρτμουντ

Διένυσε τα 800 μ. σε 2.05.81.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Γεωργία Δεσπολλάρη έκανε φοβερή κούρσα στο διεθνές μίτινγκ του Ντόρτμουντ και διένυσε τα 800 μ. σε 2.05.81 επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και την 6η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.

Το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ της χάλκινης πρωταθλήτριας Ευρώπης στην κατηγορία Κ23 που προπονείται με τον Μιχάλη Αναγνώστου ήταν 2.10.06 και το είχε σημειώσει πέρυσι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την πρώτη θέση στα 800 μ. πήρε η Γερμανίδα Γιάνα Μαρί Μπέκερ τερματίζοντας σε 2.04.87.

«Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα μπορώ να κάνω ακόμη καλύτερο χρόνο. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένη γιατί ήταν ο πρώτος μου αγώνας για τη σεζόν», τόνισε στο segas.gr μετά την κούρσα της η Δεσπολλάρη που θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τρίτη (23/1) στο μίτινγκ του Τάμπερε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος