Άλμα επί κοντώ
Ναζότ vs Μόρις και Νίλσεν vs Κέντρικς στο επί κοντώ στο πρωτάθλημα ΗΠΑ

Ναζότ vs Μόρις και Νίλσεν vs Κέντρικς στο επί κοντώ στο πρωτάθλημα ΗΠΑ

Η Ναζότ έχει περάσει φέτος στο επί κοντώ τα 4,80μ. και η Μόρις τα 4,75μ. Στους άνδρες ο Νίλσεν έχει κάνει 6,02μ. ρεκόρ ΗΠΑ και ο Κέντρικς 5,71μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μάχη στους αιθέρες αναμένεται στο επί κοντώ στο πρωτάθλημα ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο στο Σποκέιν. Κόντρες Ναζότ με Μόρις και Νίλσεν με Κέντρικς.

Η ολυμπιονίκης στο Τόκιο Κέιτ Ναζότ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 4,80μ. που είχε περάσει στο Λιεβέν στις 17 Φεβρουαρίου. Είναι 3η στο κόσμο. Η 30χρονη άλτρια έχει ατομικό ρεκόρ 4,94μ. Από την άλλη η Σάντι Μόρις έχει φετινό ρεκόρ 4,75μ. που έκανε στις 29 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη. Είναι 5η στον κόσμο και η 29χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 4,95μ. Αναμένεται ένας δυνατός αγώνας για τις δύο άλτριες που στοχεύουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στους άνδρες σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει ο Κρις Νίλσεν. Ο 24χρονος στο μίτινγκ του Τουρκουάν στις 5 Φεβρουαρίου είχε «πετάξει» στα 6,02μ. σημειώνοντας ρεκόρ ΗΠΑ. Είναι 2ος στον κόσμο. Απέναντί του είναι ο πάντοτε υπολογίσιμος Σαμ Κέντρικς. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και «χάλκινος» ολυμπιονίκης έχει περάσει φέτος τα 5,71μ. Επίδοση που πέτυχε στο μίτινγκ του Ντίλσεντορφ στις 20 Φεβρουαρίου. Το ατομικό ρεκόρ του 29χρονου είναι 6,01μ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία