Δρόμοι
Μο Φάρα: Τρομερή αποκάλυψη - Δεν ειμαι ο Μο Φάρα

Μο Φάρα: Τρομερή αποκάλυψη – Δεν ειμαι ο Μο Φάρα

Ο SIR Μο Φάρα είπε ότι έκρυβε την αλήθεια για τη ζωή του για δεκαετίες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μο Φάρα: Τρομερή αποκάλυψη από τον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη ότι δεν είναι ο Μο Φάρα.

«Έχω ζήσει ένα ψέμα… το πραγματικό μου όνομα δεν είναι Mo Φάρα», αποκάλυψε σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ ο 39χρονος.

Ο SIR Μο Φάρα είπε ότι έκρυβε την αλήθεια για τη ζωή του για δεκαετίες, φοβούμενος ότι θα χάσει την βρετανική του υπηκοότητα.

Ο θρύλος του τρεξίματος αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Χουσείν Αμπντί Καχίν ενώ υπογράμμισε ότι φοβάται ότι θα χάσει τη βρετανική του υπηκοότητα.

Πάντως το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας είπε ότι «καμία ενέργεια δεν θα ληφθεί εναντίον του Sir Mo και το να προτείνουμε κάτι διαφορετικό είναι λάθος».

Ο Μο Φάρα πέρασε στη Μεγάλη Βρετανία με ψεύτικο όνομα για να δουλέψει ως υπηρέτης.

Ο θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, που ονομάστηκε ιππότης πριν από πέντε χρόνια, επέμενε ότι ο πατέρας του ήταν σύμβουλος πληροφορικής, ονομαζόταν Μουκτάρ και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, πριν μετακομίσει στο Μογκαντίσου.

Ωστόσο, ο πατέρας του ήταν στην πραγματικότητα ένας αγρότης που λεγόταν Αμπντί και σκοτώθηκε στον εμφύλιο όταν ο γιος του ήταν τεσσάρων.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος