Άλμα εις μήκος
Μίλτος Τεντόγλου: Η υπόσχεση για 8.70 - Οι πανηγυρισμοί στην κερκίδα - Οι χειραψίες

Μίλτος Τεντόγλου: Η υπόσχεση για 8.70 – Οι πανηγυρισμοί στην κερκίδα – Οι χειραψίες

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου και έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» για άλλη μία φορά και τρέλανε τον κόσμο παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Ανοιχτό Στίβου.

Ο Έλληνας άλτης κρατούσε το καλό για το τέλος, αφού στο τελευταίο του άλμα έφτασε τα 8,52 μ., με τον Τζαμαϊκανό Πίνοκ να φτάνει τα 8,50 μ..

Ωστόσο, παρά το χρυσό, δήλωσε «απογοητευμένος», αφού από δικό του λάθος όπως υποστήριξε δεν έφτασε τα 8,70 μ., δίνοντας την υπόσχεση πως μπορεί να τα καταφέρει.Φυσικά, μετά την τελευταία του επίδοση η ελληνική κερκίδα ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με την κάμερα να αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα.Ο 25χρονος αθλητής, μετά το τέλος των αγώνων κατευθύνθηκε προς όλους τους αντιπάλους του και τους χαιρέτησε έναν έναν ξεχωριστά, δίνοντας και εισπράττοντας συγχαρητήρια.Διαβάστε περισσότερα στο sportime.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία