Κλειστός Στίβος
Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα

Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Νευρίασα γιατί ήθελα να φανεί κουλ

Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας, με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο κλειστού στίβου του Βελιγραδίου στα χέρια. Η πτήση της Aegean έφερε την ελληνική αποστολή στην Ελλάδα, την οποία αποστολή υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. «Kάπως νευρίασα, ξεκινούσα πρώτος τον αγώνα και λέω αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία, μπορώ […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας, με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο κλειστού στίβου του Βελιγραδίου στα χέρια.

Η πτήση της Aegean έφερε την ελληνική αποστολή στην Ελλάδα, την οποία αποστολή υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα

«Kάπως νευρίασα, ξεκινούσα πρώτος τον αγώνα και λέω αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία, μπορώ να τελειώσω τον αγώνα με τη μία. Και όντως πήγα να τον τελειώσω τον αγώνα με την μία. Ήταν για χιλιοστά άκυρο. Νευρίασα γιατί ήθελα να το άνω να φανεί κουλ», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Αφού το έκανα στην αρχή εννοείται ότι μπορούσα να το κάνω και μετά. Το διόρθωσα απευθείας και ήταν ίδια επίδοση. Το ίδιο άλμα.», συμπλήρωσε.

«H πρώτη μου σκέψη απευθείας ήταν να κάνω κάτι καλύτερο. Πήγα στον προπονητή μου και μου είπε πως μπορώ καλύτερα σήμερα. Και του λέω πάμε για ευρωπαϊκό ρεκόρ. Αλλά δεν τα κατάφερα.», κατέληξε ο χρυσός Έλληνας άλτης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος