Άλμα εις μήκος

Μίλτος Τεντόγλου – Εμμανουήλ Καραλής: Στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα

Μίλτος Τεντόγλου – Εμμανουήλ Καραλής: Στο Μίτινγκ Αλμάτων στο στάδιο της Καλλιθέας. Στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα θα αγωνιστεί ένας ακόμη ολυμπιονίκης, ο 4ος στη διοργάνωση του Τόκιο στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής. Ο ανερχόμενος άλτης επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι το καλοκαίρι ένας από τους πρωταγωνιστές στο αγώνισμα σε παγκόσμιο επίπεδο. […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μίλτος Τεντόγλου – Εμμανουήλ Καραλής: Στο Μίτινγκ Αλμάτων στο στάδιο της Καλλιθέας.

Στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα θα αγωνιστεί ένας ακόμη ολυμπιονίκης, ο 4ος στη διοργάνωση του Τόκιο στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο ανερχόμενος άλτης επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι το καλοκαίρι ένας από τους πρωταγωνιστές στο αγώνισμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Be Active Hellas.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος