Ρίψεις
Μιχάλης Αναστασάκης: Έχει επιστρέψει για τα καλά

Μιχάλης Αναστασάκης: Έχει επιστρέψει για τα καλά

Ο αθλητής θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει επιστρέψει για τα καλά σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, μετά το χειρουργείο που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας μπορεί να έχασε τους αγώνες του Φεβρουαρίου, ωστόσο κέρδισε τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάσταση, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγώνες της θερινής περιόδου.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου αναμένεται να κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στο μίτινγκ της Λεμεσού στις 25 Μαΐου και διαδοχικά θα συμμετάσχει στα “Βενιζέλεια- Χανιά” στις 28 του ίδιου μήνα, στο Φεστιβάλ Τρίπολης (3/6) και στο Εαρινό Πρωτάθλημα στις Σέρρες (10-11/6), που θα αποτελέσει και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια.

Μιχάλης Αναστασάκης: Έχει επιστρέψει για τα καλά

Ο Μιχάλης Αναστασάκης το 2022 ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά πετυχαίνοντας μάλιστα την δεύτερη (77,30 μ.) και τρίτη (77,11 μ.) επίδοση της καριέρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει τη συνέχεια που ήθελε και να διεκδικήσει μια παρουσία ανάλογη των δυνατοτήτων του.

Ο αθλητής θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27/8) είτε κυνηγώντας το όριο των 78,00 μ., είτε μέσω του συστήματος ράνκινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Μαραθώνιος Αθήνας: Συνάντηση ΣΕΓΑΣ και ΕΑΟΜ ΑμεΑ για τη δυνατότητα συμμετοχής ατόμων με χειρήλατα ποδήλατα και αγωνιστικά αμαξίδια δρόμων

Τέμπη: Ανάλγητοι, παίζουν με τον πόνο τους – Η Hellenic Train επέστρεψε σε οικογένειες το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε»!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος