Άλμα εις ύψος
Η ταλαντούχα άλτρια του ύψους Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου σπουδάζει στην Αθήνα και θα μοιράζεται την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ και στην Πάτρα.

Μεταξύ Πάτρας και ΟΑΚΑ η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου που στοχεύει στο Ευρωπαϊκό Κ20

Η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος 1,70μ. από πέρσι και στον κλειστό 1,69μ. από το 2020.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η ταλαντούχα άλτρια του ύψους Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου σπουδάζει στην Αθήνα και θα μοιράζεται την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ και στην Πάτρα.

Η νεαρή, που διάβαζε τη φετινή χρονιά για να δώσει πανελλήνιες, πέρασε στην Αθήνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στο τμήμα Πληροφορικής και άφησε τη γενέτειρά της την Πάτρα, ώστε να συνδυάσει σπουδές και προπονήσεις. Πάντως, όπως λέει χαρακτηριστικά ο προπονητής και πατέρας της Γιώργος Παπανδρεόπουλος στο Stivostime. «Θα προπονείται με πρόγραμμα στο ΟΑΚΑ και θα έρχεται στην Πάτρα, όπου θα κάνουμε μαζί προπονήσεις. Θα είναι πιο άνετα φέτος στο πανεπιστήμιο, σε σχέση με πέρσι που ήταν στη Γ’ Λυκείου. Για την Καλλιόπη θα έλεγα πώς είναι μια χρονιά ορόσημο. Είναι τελευταία χρονιά στην Κ20 και ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Θέλουμε όμως να κυνηγήσουμε μεγάλες επιδόσεις σε ανοιχτό και κλειστό», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής, που γύμναζε παλιότερα την πρωταθλήτρια του ύψους Τόνια Στεργίου.

Η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος στον ανοιχτό 1,70μ. από πέρσι και στον κλειστό 1,69μ. από το 2020. Φέτος η 18χρονη έκλεισε τη σεζόν με 1,68μ. που πέρασε τόσο στα «Αιγιάλεια» στο Αίγιο, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στον κλειστό έκανε 1,69μ. που σημείωσε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι, όπου είχε πάρει την 7η θέση.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία