Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Ευαγγελία Ζυγόρη παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στα 400μ. και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Με στόχο το ρεκόρ και την Εθνική ομάδα προετοιμάζεται η Ευαγγελία Ζυγόρη

Η Ευαγγελία Ζυγόρη ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400μ. γυναικών που ταξίδεψε στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ευαγγελία Ζυγόρη παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στα 400μ. και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καλή παρουσία και τη φετινή σεζόν και με «όπλο» αυτό ευελπιστεί σε μια καλύτερη νέα σεζόν. Η αθλήτρια του Περικλή Χατζηαναστασιάδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στον Άγιο Κοσμά. Σημαντικό είναι ότι προπονείται μαζί με την Δέσποινα Μουρτά και έχουν δημιουργήσει ένα καλό δίδυμο. «Είμαστε πακέτο θα έλεγα με την Δέσποινα, μια καλή παρέα και γενικά υπάρχει πολύ καλό κλίμα στο γκρουπ. Ήταν μια περίοδος προσαρμογής για μένα με τον προπονητή μου και πήγε καλά η φετινή σεζόν. Επανήλθα, είμαι στο σωστό δρόμο», λέει η 29χρονη που είχε δύο τέταρτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη στα 200μ. και 400μ. Έκλεισε τη σεζόν με 54.22 στα 400μ. και 24.79 στα 200μ. που έτρεξε στα «Τοφάλεια» και με την παρουσία της μπήκε στην Εθνική ομάδα που ταξίδεψε στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επίσης, είχε τρέξει με την σκυτάλη στη Βάρη που είχαν κάνει 3.43.66.

«Αυτό που θα κυνηγήσω τη νέα σεζόν είναι ένα ρεκόρ και να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων. Ο κλειστός δεν είναι στόχος, πιο πολύ αν θα κατεβώ θα είναι σαν ένα πέρασμα για τον ανοιχτό», κατέληξε η αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας.

Η Ευαγγελία Ζυγόρη έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. 54.09 από το 2018 στην Πάτρα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία