Μαραθώνιος
Μαρία Μενούνος: Κάλεσμα στην ελληνική ομογένεια για τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο

Μαρία Μενούνος: Κάλεσμα στην ελληνική ομογένεια για τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο

Συνάντηση με την Σοφία Σακοράφα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε το Σάββατο η Μαρία Μενούνος, η οποία έκανε την εγγραφή της προκειμένου να είναι παρούσα στον επετειακό μαραθώνιο της Αθήνας που φέτος κλείνει 40 χρόνια.

Η Μαρία Μενούνος ζήτησε από τους Έλληνες ομογενείς να κάνουν την εγγραφή τους και να τιμήσουν τον ιδιαίτερο αυτόν αγώνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι “πραγματική” Ελληνίδα» είπε αρχικά η Μαρία Μενούνος, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να παραλάβει το ελληνικό διαβατήριο της και την ταυτότητα της.

«Είμαστε από τη Βοστόνη και φέτος η expo του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένη στην πόλη μας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στον Μαραθώνιο της Αθήνας γιατί είναι εκπληκτική εμπειρία. Εμείς τρέξαμε το 2010 και ήταν πραγματικά υπέροχα», σημείωσε ενώ είχε σύντομη συνομιλία με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος