Άλμα επί κοντώ
Άλλη μια καλή εμφάνιση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 5,76μ. κατέλαβε την 5η θέση στο μίτινγκ.

Λιεβέν: Σταθερός ο Καραλής με 5,76μ. ήταν 5ος στο επί κοντώ

Ο Εμμανουήλ Καραλής προσπάθησε χωρίς επιτυχία στα 5,86μ. Συνεχίζει τώρα τους αγώνες του το Σάββατο στο Κλερμόν- Φεράν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άλλη μια καλή εμφάνιση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 5,76μ. κατέλαβε την 5η θέση στο μίτινγκ.

Στον αγώνα στο Λιεβέν ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη, μετά τα 5,76μ., άφησε τα 5,81μ. και προσπάθησε στα 5,86μ. Στόχος του να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ με 5,85μ. στον κλειστό που κρατάει ο κορυφαίος μας άλτης Κώστας Φιλιππίδης από το 2017 στο Βελιγράδι. Είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Στον αγώνα του ξεκίνησε από τα 5,51μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια τόσο τα 5,61μ., όσο τα 5,71μ. τα υπερέβη με τη δεύτερη. Τα 5,76μ. με την τρίτη. Τώρα θα παραμείνει στη Γαλλία και το Σάββατο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Κλερμόν- Φεράν. Να θυμίσουμε ότι φέτος έχει καλύτερη επίδοση, που είναι και ατομική του, τα 5,81μ. που πέρασε στο μίτινγκ στην Ουψάλα. Εξασφάλισε και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Νικητής ήταν ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν με 5,91μ., ο οποίος στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 6,03μ. Δεύτερος ήταν ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μπραζ με 5,81μ. και τρίτος με το ίδιο άλμα ο Ολλανδός Μένο Φλουν. Τέταρτος με 5,76μ. ήταν ο Αμερικανός Τζέικομπ Γούτεν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία