Ρίψεις
Κώστας Ζάλτος: Απίθανο ρεκόρ στη σφύρα με 75,27 μ. στις ΗΠΑ

Κώστας Ζάλτος: Απίθανο ρεκόρ στη σφύρα με 75,27 μ. στις ΗΠΑ – Το ένιωθα ότι έρχονταν αλλά δεν περίμενα τέτοια επίδοση

Στην δεύτερη του προσπάθεια ο Έλληνας πρωταθλητής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο στη Μινεσότα έκανε μία τρομερή επίδοση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κώστας Ζάλτος: Απίθανο ρεκόρ στη σφύρα με 75,27 μ. ενώ έσπασε σχολικό ρεκόρ επτά ετών στο κολλεγιακό πρωτάθλημα του NCAA, ξεπερνώντας τα 74,35 μ. του Σιν Ντόνελι από το 2016.

Στην δεύτερη του προσπάθεια ο Έλληνας πρωταθλητής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο στη Μινεσότα έκανε μία τρομερή επίδοση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

«Το ένιωθα ότι έρχονταν αλλά δεν περίμενα τέτοια επίδοση. Στόχοι είναι να συνεχίσουμε αυτήν την καλή χρονιά και σταθεροί από εδώ και πέρα!!!», δήλωσε στο stivostime.gr ο Κώστας Ζάλτος.

Κώστας Ζάλτος: Απίθανο ρεκόρ στη σφύρα με 75,27 μ. στις ΗΠΑ

Ο νεαρός πρωταθλητής ανέβηκε στην 9η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα ενώ είχε ατομικό ρεκόρ 73,3μ. από τη φετινή σεζόν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος