Επικαιρότητα
Κώστας Σταμούλης και Ντενίσα Μπάλλα επικράτησαν στα 11α Λιοφίλια

Κώστας Σταμούλης και Ντενίσα Μπάλλα επικράτησαν στα 11α Λιοφίλια

Ο Νίκος Σταμούλης δεύτερος με 30.08.81.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τα 11α Λιοφίλια – η νύχτα των 10.000 μ. έγιναν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών των μεσαίων αποστάσεων.

Στον αγώνα των 10.000 μ. οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες, λόγω του δυνατού αέρα και της χαμηλής θερμοκρασίας.

Ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) και ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) ήταν οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις σημειώνοντας καλές επιδόσεις.

Ο Κώστας Σταμούλης τερμάτισε σε 30.01.29 και ο 21χρονος αδελφός του σε 30.08.81 σε μια κούρσα όπου είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Οι δύο δρομείς του Μπάμπη Ποσονίδη έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς, όπου αναμένεται να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Τρίτος στους Άνδρες ήταν ο 20χρονος αθλητής των στιπλ Γιώργος Κύρτσης (Πυγμή Ευόσμου) 31.16.77 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ντενίσα Μπάλλα (ΠΓΣ) με 35.55.86, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, ενώ πίσω της τερμάτισε η Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής) με 36.08.12 και η Ζωή Ανδρικοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) με 37.18.35.

Στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Συνολικά έγιναν επτά σειρές Ανδρών και Γυναικών όλων των αγωνιστικών επιπέδων, ενώ προηγήθηκαν δύο κούρσες 2.000 μ. αναπτυξιακού χαρακτήρα για αγόρια και κορίτσια.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος