Κλειστός Στίβος
Κωνσταντινούπολη 2023: Στον τελικό του επι κοντώ προκρίθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη εκτός με τρεις άκυρες προσπάθειες η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: «Ξεκούραστα» στον τελικό του επί κοντώ η Στεφανίδη, αποκλείστηκε η Κυριακοπούλου

Οι προσπάθειες των Στεφανίδη και Κυριακοπούλου για πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκό πρωταθλήματος κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/3) προκριματικός αγώνας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη. Πέρασε η Κατερίνα Στεφανίδη, εκτός με τρεις άκυρες προσπάθειες η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Πρώτη, από τις δύο Ελληνίδες, ρίχτηκε στη μάχη η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία ήταν άκυρη τα 4,10 μ., όμως στη δεύτερη απόπειρά της πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,30 μ. στον προκριματικό του επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε στα 4,45μ. όμως είχε άκυρη προσπάθεια, όπως και η Κυριακοπούλου στο ίδιο ύψος. Η συνέχεια όμως βρήκε την Στεφανίδη να περνά άνετα το ύψος αυτό με τη δεύτερη προσπάθεια και να δείχνει ότι απλά ήταν θέμα του πότε θα «ζεσταθεί».

Δυστυχώς τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη προσπάθεια της Νικόλ Κυριακοπούλου στα 4,45 μ. ήταν και πάλι αποτυχημένες, με την Ελληνίδα αθλήτρια να ολοκληρώνει τον αγώνα της έχοντας τρεις άκυρες προσπάθειες σε αυτό το ύψος (έμεινε στο 4,30 δηλαδή)

Έτσι οι ελληνικές ελπίδες για πρόκριση εναποτέθηκαν στην Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μπόρεσε να περάσει και τα 4,55 μ. με την πρώτη μάλιστα, επίδοση που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (4/3) στις 18:05.

Την ίδια επίδοση με τη Στεφανίδη είχε η Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία και η Τίνα Σούτεϊ από τη Σλοβενία που ήταν οι μόνες που δεν απέτυχαν σε άλμα.

Στον τελικό η Στεφανίδη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Φινλανδή Βίλμα Μούρτο, τη Σλοβένο Τίνα Σουτεϊ, με τη Σουηδή Μικαέλα Μεϊγερ, τη Γαλλίδα Μαργκό Σεβιέρ, την Ελβετή Ανγκέλικα Μόσερ, την Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι και την Τσέχα Αμαλί Σβαμπίκοβα.

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Τα αποτελέσματα του προκριματικού του μήκους

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης - Αρθρογραφία