Κλειστός Στίβος
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Να βάλει η χώρα τα δυνατά της να στηρίξει τα παιδιά της

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Να βάλει η χώρα τα δυνατά της να στηρίξει τα παιδιά της

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Να βάλει η χώρα τα δυνατά της να στηρίξει τα παιδιά της τώρα που πλησιάζουμε στους Ολυμπιακους Αγώνες του Παρισιού, σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του stivostime.gr ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. και παλιός αθλητής στίβου στα 800 μέτρα, μίλησε στον Διονύση Αντωνέλλο για τις εντυπώσεις του αναφόρικά με το Πανελλήνιο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Να βάλει η χώρα τα δυνατά της να στηρίξει τα παιδιά της τώρα που πλησιάζουμε στους Ολυμπιακους Αγώνες του Παρισιού, σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του stivostime.gr ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. και παλιός αθλητής στίβου στα 800 μέτρα, μίλησε στον Διονύση Αντωνέλλο για τις εντυπώσεις του αναφόρικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.

«Το καθήκον το δικό μας σαν βουλευτές και σαν πολιτικό σύστημα απ’ όποιο κόμμα και αν προερχόμαστε είναι να στηρίξουμε νέα παιδιά που θέλουν να καταφέρουν τον στόχο τους», σημείωσε o Kωνσταντίνος Κυρανάκης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος