Άλμα επί κοντώ
Κατερίνα Στεφανίδη: Σίγουρα στόχος είναι να βγει η σωστή προπόνηση - Είχα χάσει τρία χρόνια

Κατερίνα Στεφανίδη: Σίγουρα στόχος είναι να βγει η σωστή προπόνηση – Είχα χάσει τρία χρόνια

«Σίγουρα στόχος είναι να βγει η σωστή προπόνηση ακόμη και ας μην βγαίνουν οι επιδόσεις», είπε.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κατερίνα Στεφανίδη: Σίγουρα στόχος είναι να βγει η σωστή προπόνηση, δήλωσε την κάμερα του ΣΕΓΑΣ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντική χρονιά για να βάλω μια βάση προπόνησης την οποία είχα χάσει λόγω του τραυματισμού το φθινόπωρο του 2019. Αυτό το βάζουμε πιο ψηλά από επίδοση ή μετάλλιο ή οτιδήποτε, γιατί η προπόνηση που θα βάλουμε φέτος είναι πιο σημαντική από την προπόνηση που θα βάλουμε του χρόνου πηγαίνοντας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η βάση που θα μπει φέτος είναι πολύ σημαντική για του χρόνου. Οπότε το να καταφέρω να μείνω υγιής και να βγει η προπόνηση που θα θέλαμε είναι το πιο σημαντικό», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Σίγουρα στόχος είναι να βγει η σωστή προπόνηση ακόμη και ας μην βγαίνουν οι επιδόσεις. Πιστεύω ότι αν βγει η σωστή προπόνηση θα αισθανθώ καλά ψυχολογικά και θα βγουν οι επιδόσεις έστω και αργότερα. Αλλά και να μην βγουν είναι σίγουρα ο πρώτος στόχος να βάλω προπόνηση γιατί είχα χάσει τρία χρόνια ουσιαστικά», συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος