Άλμα επί κοντώ
Κατερίνα Στεφανίδη: Καλή παρουσία και άλμα στα 4,62 μ. στο Πουέρτο Ρίκο

Κατερίνα Στεφανίδη: Καλή παρουσία και άλμα στα 4,62 μ. στο Πουέρτο Ρίκο

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίστηκε την Πέμπτη (12/5) σε μίτινγκ που έγινε στην πόλη Πόνσε του Πουέρτο Ρίκο, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,62 μ., πίσω από την Σάντι Μόρις, που ξεπέρασε τα 4,72 μ. στη διαδικασία του μπαράζ. Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,42 […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίστηκε την Πέμπτη (12/5) σε μίτινγκ που έγινε στην πόλη Πόνσε του Πουέρτο Ρίκο, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,62 μ., πίσω από την Σάντι Μόρις, που ξεπέρασε τα 4,72 μ. στη διαδικασία του μπαράζ.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,42 μ. και συνέχισε δίχως απώλειες στα 4,52 μ. και 4,62 μέτρα.

Ο πήχης στη συνέχεια πήγε στα 4,72 μ., όπου τόσο η Ελληνίδα όσο και η Αμερικανίδα είχαν από τρεις άκυρες προσπάθειες.

Οι …διαφορές των δύο αθλητριών λύθηκαν στον αγώνα μπαράζ στα 4,72 μ., εκεί όπου η Στεφανίδη ήταν άκυρη και η Μόρις έγκυρη.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έδειξε σε καλή κατάσταση, δεδομένο του ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, καθώς στη διάρκεια του αγώνα είχε αρκετό αέρα.

Η Στεφανίδη μπαίνει σταδιακά στον βασικό κύκλο αγώνων, αφού η επόμενη στάση της θα γίνει στις 21 Μαΐου στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος