Άλματα
Καραλής: Φινάλε στη σεζόν με άλμα στα 5,65 μ.

Καραλής: Φινάλε στη σεζόν με άλμα στα 5,65 μ.

Ο Καραλής μπαίνει πλέον σε περίοδο ξεκούρασης μετά τους 17 αγώνες από τον περασμένο Μάιο

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε σήμερα τη σεζόν στην πόλη Βέσελ της Γερμανίας, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο άλμα επί κοντώ με 5,65 μέτρα.

Ο έμπειρος αθλητής πέρασε με τη δεύτερη τα 5,45 μ., στη συνέχεια άφησε το 5,55 μ. για να περάσει με την τρίτη τα 5,65 μέτρα.

Ο πήχης στη συνέχεια πήγε στα 5,75 μ., ύψος που σήμερα ο αθλητής δεν ήταν σε θέση να ξεπεράσει.

Ο άλτης του Χάρη Καραλή μπαίνει πλέον σε περίοδο ξεκούρασης μετά τους 17 αγώνες από τον περασμένο Μάιο, όπου έκανε την πρώτη του παρουσία στη σεζόν μέχρι και σήμερα.

Η επόμενη χρονιά περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές προκλήσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Την περίοδο του χειμώνα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Ο 24χρονος το 2023 έφτασε το ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στα 5,82 μ., ενώ στη χειμερινή περίοδο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με 5,86 μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης.

Νικητής στο σημερινό street event ήταν ο Αμερικανός Ματ Λούντβιγκ με 5,75 μ. και ακολούθησε με το ίδιο ύψος ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία).

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία