Άλματα
Καραλής: Ατομικό ρεκόρ και όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Καραλής: Ατομικό ρεκόρ και όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Καραλής πέτυχε το όριο και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Γιόγκριμ και ξεπέρασε τα 5,82μ. στο άλμα επί κοντώ, επομένως οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον περιμένουν!

Ο 24χρονος αθλητής πέτυχε το όριο και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, στέλνοντας θετικά μηνύματα για το μέλλον.

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, λίγες μόλις ημέρες από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια ακόμη διάκριση.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή βελτίωσε το ρεκόρ του στον ανοιχτό, το οποίο ήταν 5,80μ. από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων του 2023.

Ο 24χρονος, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Πιοτρ Λίσεκ (5,82μ.), πέρασε με την πρώτη τα 5,40, με τη δεύτερη τα 5,60μ. και με την τρίτη τα 5,71μ., ενώ μετά τα 5,82μ. δοκίμασε στα 5,91 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία